Kurser/workshops

Gruppeterapi

Der sker noget specielt når vi mødes i en gruppe og i fællesskabet med andre, der har samme fokus og interesse.

For det første kan det være meget befriende at møde andre med samme udfordringer og erfaring. Nogen som vi kan spejle os i, da det er almindeligt, at have tanken og følelsen af, at være alene, forkert og den eneste i verden med en bestemt problemstilling. For det andet, er det et velkendt fænomen, at energien forstærkes når flere samles og har samme fokus. Det styrker klarhed, indsigt, accept og heling som deltager at være i samspil med andre.

Som deltager kan man lære utrolig meget af andres fortællinger og oplevelser og når én flytter sig i sin udvikling, har det effekt på resten.

Jeg brænder for at arbejde med grupper og specielt kvinder. Hvorfor nu det?
I mit verdensbillede, rummer kvinder i alle aldre kimen til den næste generation. Modne kvinder, rummer så meget erfaring, visdom og power, der venter på at blive forløst – til fordel for alle. I gruppesammenhæng, lægger jeg vægt på den tryghed og det samspil der gør, at vi kan udvikle os sammen og individuelt – mod vores sande potentiale.

Er du interesseret i et forløb eller har du en ide?
Så er du velkommen til at kontakte mig. Der vil her på siden løbende blive beskrevet og annonceret forløb.

Eksempler på temaer: Angst, relationer, selvværd etc.

Forudsætninger: Alle der er interesserede i personlig udvikling i samspil med andre

Gruppestørrelse: . 6-10 deltagere (medmindre andet aftales)

Sted: København. Adressen kan skifte og vil fremgå af beskrivelsen på det enkelte forløb

Temakurser

På denne side, vil der løbende blive tilbudt kurser i emner og temaer, der har relation til traumer, personlig udvikling og indsigt.

Kom og bliv klogere på og inspireret af den viden og erfaring NARM og SE kan tilbyde alle,  der er interesseret i de uhensigtsmæssige handlemønstre der styrer vores adfærd og dermed vores liv.
Få indsigt i, hvad man kan gøre for at ændre dem.

Mit mål
At synliggøre de ressourcer, den livsglæde og energi der frigøres, når spændingerne fra traumer og uhensigtsmæssige mønstre forlader kroppen.

Eksempler på temaer: Angst, Depression m.m.

Forudsætninger: Alle kan deltage

Målgruppe: Dig, der er nysgerrig på egne handlemønstre eller dem i dine relationer (familie, partner, børn, netværk etc).
Det kan også være du arbejder professionelt med klienter eller i det offentlige, med sager der involverer borgere med udfordringer.

Varighed: 3-7 timer

Sted: København. Adressen kan skifte og vil fremgå af beskrivelsen på det enkelte kursus

Pris: annonceres på det aktuelle kursus